Två av Finbarrs söner, våren 2022

Big’s Charleston ( u. Lofty Abigail)  6 år och helbror till Big’s Freestyle, har under våren visat att han utvecklats fint under vinterns vila och träning. På tävlingar i Ringsjön i maj kom han , riden av sin ägare Malin Sundberg, på en meriterande andra plats i LB:1, 68,5%. Ekipaget tävlar i ”storhäst”klasser.

Big’s Charleston is a son of Coosheen Finbarr, born in 2016.His season has started very well, being placed in most of his dressage starts. 

Charleston o Malin

foto: Jette Hansen

 

FC’s Tornado, född 2019, hoppade 8,9 på tre-årstestet i Nyköpipng. De fina siffrorna gav ett hoppdiplom till denna mycket hoppglada ponny! Tornado är undan Rotenäs Clara ( Juno Rory) och ägs av sin uppfödare Jessica Holmlund.  Grattis till alla inblandade!

This pony, FC`s Tornado by Finbarr out of a mare by Juno Rory, is a happy jumper. At the Young pony performance test, he was awarded a jumping diploma. He jumped very fine, 8/9   ( ability/ temperament) in loose jumping.

Hoppdiplom 2022                                            Foto; Annika Zander

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.