Lofty ponnyer i Värnamo / Connemara performance Show 2015

Första helgen i augusti hölls årets Connemaramästerskap i dressyr och hoppning. Gladde oss extra mycket gjorde Lofty Hopsy Daisy ( f. 2010 e. Clifden de l’Aulne – Beezies Bounty) som i sin LA debut hoppade felfritt. Som vanligt riden av Alma Trofast.

Lofty Hopsy Daisy ( born 2010 by Clifden de l’Aulne ex Beezies Bounty) jumped Clear Round first time out at a 110 cm course. She is really talented and loves what she is doing.

Foto. Jenny Hagenbladimage001

Även Lofty Rose of Tralee och Lofty Fionnuala gjorde fina resultat i LA. Rose of Tralee ( Coosheen Finbarr- L. Rowallane Rose) hoppade 0/4 riden av Klara Trofast och Fionnuala ( Castleside JJ- L. Fiona) och Elsa Carlsson var nolla på hinder i båda faserna ! Klara vann LB klassen.

Also Lofty Fionnuala ( Castleside JJ)  and Lofty Rose of Tralee ( Coosheen Finbarr) took part in the championship with success.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.