Class de Kezeg !

2010 sålde vi Frederiksminde Lofty Made ( Coosheen Finbarr- Frederiksminde Mathilda) till stuteri Kezeg i Frankrike. ”Maddies” första föl föddes 2012, Class de Kezeg e. Westside Mirah II. Class såldes till stuteri Connemara Rhapsody, Nicolas Hervé. Stoet har haft fina framgångar i såväl utställningsringen som på årgångstävlingar där hon hoppar med framgång. Bilderna nedan är tagna av Nicolas Hervé./

The Pictures show Class de Kezeg by Westside Mirah II out of Frederiksminde Lofty Made (Coosheen Finbarr- Frederiksminde Mathilda). The 5 year old filly belongs to stud Connemara Rhapsody, Nicolas Hervé, in France. Class has done well for her owner and took part in the Championships for Young ponies which she did very well.

Photo: Nicolas Hervé

Class de Kezeg class 3

Class de Kezeg f. 2012 e Westside Mirah II

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.