Tre x Idefix du Villon! / by Idefix du Villon

Rohannah , syskonLofty Rohannah är på inridning. Hos OliviaoEmelie i Älvsered där hon  delar hage med två av sina halsyskon! På bilden syns fr v Rohannah ( u. L Rowallane Rose),  Buster ( u. Snowflake) och Oxygen ( u. ridponnystoet Bonnie). Inridningen har gått superfint och på lördag, efter 4 veckor, ska vi hämta hem henne.  Ryttare är Felicia Erlandsson.

Lofty Rohannah is away being ridden for the first time. In the field with Oliva and Emelie she met two of her  halfbrothers- and sisters! Look alike, as I see it. Rohannah ( out of Lofty Rowallane Rose ) is seen to the left. She behaves so well coming home next weekend after four weeks away. At home the dentist (vet) is waiting as well as a long break.

IMG_2722

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.