DM Guld Hoppning Häst- Grattis Nickilee!

I helgen hoppade Nickilee Ångman och Maximillian Sparrow hem DM Guld – Småland. Maximillian är uppfödd av familjen Ångman efter Cardento (SWB) undan vårt connemarasto Glenayre Mystique. Han är 162 cm och hoppar nu med framgång 130 cm. GRATTIS!

The crossbred horse Maximillian Sparrow by Cardento ( Swe Varmblood) ex. our connemaramare Glenayre Mystique, won the regional Championship in showjumping, horses, 130 cm. Maximillian is bred by his owner the Ångman family ridden by Nickilee, measure 162 cm. He is not the first excellent jumpinghorse from ”Misty”. Nickilee also had his brother the purebred Connemara Elektors Twist ( Lofty Roderic- Glenayre Mystique) with whom she had great success!

Maximillian DM guld 2017

Maximillian Sparrow DM guld 2017

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.