Lofty Delight

Delight aug 30Årets föl är äntligen döpt och presenteras härmed;

Lofty Delight född den 8 juni. Delight är född fux men bleknar nu snabbt. Hon är efter den framgångsrika tävlingsponnyn Little Finnigan de la Praz, en connemarahingst med stora framgångar på hoppbanan såväl inom som utom landet. Moder är Lofty Deirdre.  Korten visar Delight 1 vecka gammal resp 3 månader samt Little Finnigan.  Med mycket hoppning i arvsmassan har vi stora förhoppningar på Delight.

Lofty Delight is our foal 2019. A filly by Little Finnigan de la Praz, top showjumper connemarastallion. The dame is L Deirdre. Born 8 June, chesnut turning grey- as all Deirdre´s will do. The  photos show Delight one week old resp three months and the sire Little Finnigan. L Finnigan

Delight o Didi aug 19

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.