Deirdre guldbelönad och reserv BiS i Björbäck

Lofty Deirdre, f. 2008, vann sin klass vid årets Riksutställning och belönades med guld. I BiS ringen blev hon utsedd till BiS. Deidre är ännu en avkomma till Beezies Bounty och resultatet av en seminering, fryst, med Dexter Leam Pondi. Deirdre har i år sitt första föl och tanken är att hon efter avvänjning på nyåret ska ridas igång och till våren lämnas vidare till en tävlingsryttare.

At the Breed Show 2013 Lofty Deidre was chosen reserv Supreme Champion and awarded a gold medal. Deidre is 5 years old and a daughter of Beezies Bounty and by Dexter Leam Pondi. When her foal is weaned we will put her under saddle and see if she has inherited her sire´s ( and dame´s) genes. She really likes jumping so hopefully she has.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.