Glenayre Mystique RC-IRE 11304 …. igen.

”Misty” kastade 2013 sitt föl i 9:e månaden. Obduktion och diverse prover gav ingen förklaring så vi får hoppas att det var slumpen och att det går bättre nästa år. Hon är åter dräktig med Coosheen Finbarr.

På årets Riksutställning kom Misty tvåa i klassen för äldre fölston och belönades med en guldplakett. En härlig ponny som vi verkligen uppskattar. Själv har hon svårt att förstå vad hon gör på en utställning men gör som vanligt sitt bästa.

Glenayre Mystique, 17 years old , by Grange Bobbing Sparrow out of Glenayre Mystical Lady ( Callowfeenish Mairtin) aborted her foal this year, in the 9th month. Very sad as always when these things happens. The postmortem didn´t show anything and now we hope for next year. She is , once more, in foal to Coosheen Finbarr.

We took her to the Breed Show where she was 2nd and awarded a golden medal. She always behaves but we don´t think she likes showing.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.